Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Ιστορίας – Αρχαιολογίας ενημερώνει τους συναδέλφους ότι το γραφείο των μεταπτυχιακών (2ος όροφος εντός του Μουσείου Κεραμικής) εφοδιάστηκε με έναν ακόμη ηλεκτρονικό υπολογιστή με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Τον υπολογιστή παραχώρησε στο Σύλλογο η καθηγήτρια της Βυζαντινής Ιστορίας κ. Τριανταφυλλίτσα Μανιάτη – Κοκκίνη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία.

Ο υπολογιστής λειτουργεί με λογισμικό Windows XP και πρόκειται από το νέο έτος να συνδεθεί και με πολυμηχάνημα (σαρωτής, εκτυπωτής), για την αγορά του οποίου έχει δεσμευθεί η διευθύντρια της μεταπτυχιακής επιτροπής και καθηγήτρια Προϊστορικής Αρχαιολογίας κ. Ελένη Μαντζουράνη. Η καθυστέρηση οφείλεται στην υποχρέωση της Γραμματείας να υποβάλει νέα εγκριτικά το νωρίτερο από 1ηςΙανουαρίου 2010. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των συναδέλφων, θα σας παρακαλούσαμε να αποστείλετε είτε με mail είτε ως σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση τις προτάσεις σας για το τι είδους software θα επιθυμούσατε να εγκατασταθεί στον υπολογιστή, με τη σημείωση ότι οποιαδήποτε ενέργεια θα ολοκληρωθεί το επόμενο έτος, καθότι και η αγορά software εμπίπτει στον χρονικό περιορισμό που προαναφέρθηκε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε με προσοχή τον νέο υπολογιστή, ειδικά σε ό,τι αφορά τη χρήση Διαδικτύου, δεδομένου ότι η antivirus προστασία του είναι περιορισμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: